Рецепт: курка з овочами в воці

0
1570

Смачна курка з овочами в воці від фудблогера roman_s_edoy

“Курку можна прибрати – і буде щастя веганам. А ще можна додати гриби. А ще можна зробити з рибою та морепродуктами. Коротше, можна експериментувати як завгодно. Але зупинюся на першому варіанті та покажу принципи, пише Обозреватель

В ідеалі, потрібно готувати в воці, але не у всіх він є. Тут на допомогу прийде глибока сковорідка, бажано чавунна. Інакше буде важко розмішувати. А ще потрібно все дрібно порізати соломкою, щоб не згоріло. Використовував готовий соус Uncle Bean “, – уточнює Роман.

Рецепт: курка з овочами в воці

Складові

на 4 порції

  • Локшина для вока 200-250 г
  • Курка 400 г
  • Болгарський перець жовтий та червоний по 1 шт
  • Лук червоний 1 середня шт
  • Морква 1 шт
  • Соус теріякі 150-200 г
  • Кунжут -30 г

Приготування

  1. Курку нарізати на кубики по 1 см.
  2. Перець нарізати соломкою. Моркву натерти на тертці. Цибулю нарізати півкільцями.
  3. Спочатку обсмажити курку на розігрітій олії. У цей момент закинути варитися локшину.
  4. Як тільки курка підрум’янилася, додати туди моркву. Посмажити хвилину. Потім закинути перець і червону цибулю.
  5. Залити 1/2 соусом теріякі та трохи тушкувати, поки вариться локшина.
  6. Додати локшину і добре прогріти. Залити ще половину терияки. Посипати кунжутом і насолоджуватися!
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments