Смачна курка з овочами в воці від фудблогера roman_s_edoy
“Курку можна прибрати – і буде щастя веганам. А ще можна додати гриби. А ще можна зробити з рибою та морепродуктами. Коротше, можна експериментувати як завгодно. Але зупинюся на першому варіанті та покажу принципи, пише Обозреватель
В ідеалі, потрібно готувати в воці, але не у всіх він є. Тут на допомогу прийде глибока сковорідка, бажано чавунна. Інакше буде важко розмішувати. А ще потрібно все дрібно порізати соломкою, щоб не згоріло. Використовував готовий соус Uncle Bean “, – уточнює Роман.
Складові
на 4 порції
- Локшина для вока 200-250 г
- Курка 400 г
- Болгарський перець жовтий та червоний по 1 шт
- Лук червоний 1 середня шт
- Морква 1 шт
- Соус теріякі 150-200 г
- Кунжут -30 г
Приготування
- Курку нарізати на кубики по 1 см.
- Перець нарізати соломкою. Моркву натерти на тертці. Цибулю нарізати півкільцями.
- Спочатку обсмажити курку на розігрітій олії. У цей момент закинути варитися локшину.
- Як тільки курка підрум’янилася, додати туди моркву. Посмажити хвилину. Потім закинути перець і червону цибулю.
- Залити 1/2 соусом теріякі та трохи тушкувати, поки вариться локшина.
- Додати локшину і добре прогріти. Залити ще половину терияки. Посипати кунжутом і насолоджуватися!