Запечені кабачки з сиром та помідорами.

0
1696

Смачним шедевром кулінарії є  запечені кабачки з сиром та помідорами. Готувати їх дуже легко, а результат неймовірно смачний.

Ця закуска підійде до будь-якого застілля та сподобається всім, пише Доброта

Складові:

  • Кабачки молоді 250 гр.;
  • Помідори 2 шт.;
  • Перець солодкий 1 шт.;
  • Сметана 3 ст. л.;
  • Молоко 2 ст. л ;
  • Яйце куряче 1 шт.;
  • Твердий сир 30 гр.;
  • Морська сіль;
  • Перець та спеції за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Помийте овочі та наріжте кружечками кабачки й помідори, а перець кільцями.
  2. Покладіть в форму для запікання овочі вертикально чергуючи один з одним.
  3. Посоліть, поперчіть, змастіть сметаною та посипте овочі тертим сиром.
  4. Змішайте та збийте вінчиком яйця з молоком й залийте страву.
  5. Запікайте 35 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Смачного!

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments