Смачним шедевром кулінарії є запечені кабачки з сиром та помідорами. Готувати їх дуже легко, а результат неймовірно смачний.
Ця закуска підійде до будь-якого застілля та сподобається всім, пише Доброта
Складові:
- Кабачки молоді 250 гр.;
- Помідори 2 шт.;
- Перець солодкий 1 шт.;
- Сметана 3 ст. л.;
- Молоко 2 ст. л ;
- Яйце куряче 1 шт.;
- Твердий сир 30 гр.;
- Морська сіль;
- Перець та спеції за смаком.
Спосіб приготування:
- Помийте овочі та наріжте кружечками кабачки й помідори, а перець кільцями.
- Покладіть в форму для запікання овочі вертикально чергуючи один з одним.
- Посоліть, поперчіть, змастіть сметаною та посипте овочі тертим сиром.
- Змішайте та збийте вінчиком яйця з молоком й залийте страву.
- Запікайте 35 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Смачного!
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини