Неймовірно смачний та ніжний торт “Монастирська хатка”. Відчуйте смак дитинства.
Складові:
тісто: 250 г сметани (15-25%) 150 г вершкового масла 150 г цукру 2 ч.л. розпушувача 400-450 г борошна (може знадобитися трохи більше або менше) начинка: 300-400 г вишні крем: 500 г сметани (15-25%) 150 г цукру також: 100 г шоколаду (для посипання)
Приготування:
Готуємо тісто. Масло розтерти з цукром. Додати сметану, перемішати. Додати розпушувач і борошно, замісити тісто. Тісто розділити на 10 рівних колобків. Кожен колобок розкачати в смужку 25 × 7 см, викласти вишню, краї защипнути. Деко застелити папером для випічки або змастити маслом. Акуратно викласти трубочки (швом вниз). Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20-25 хвилин.
Готуємо крем.
Сметану перемішати з цукром. Збираємо торт. Викласти 4 трубочки, змастити кремом. Викласти 3 трубочки, змастити кремом. Викласти 2 трубочки, змастити кремом. Викласти 1 трубочку, змастити кремом. Поставити в холодильник на 4-6 годин. Перед подачею посипати натертим шоколадом.
Джерело willbeua.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини