Цей простий салат з курки, корейської моркви та огірків, доповнений кукурудзою, сподобається всім любителям незвичайних продуктових сполучень.
В даному блюді прекрасно сусідять солодкий і пряний смаки, а балансу частування надають свіжі овочі і куряча грудка, яку заздалегідь потрібно запекти і охолодити, пише Все буде люкс
Складові: запечене філе – 250 г; огірки свіжі – 2 шт .; кукурудза – ½ б .; морква по-корейськи – 100 г; сир твердий – 100 г; майонез. Приготування 1. Філе, огірок і сир порізати тонкою соломкою. 2. Злити рідину з кукурудзи. 3. Змішати всі інгредієнти. 4. Заправити салат з кукурудзою, корейської морквою і куркою майонезом, перемішати, відразу подавати.
Смачного!
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини