Смажене морозиво в домашніх умовах

0
981

Якщо ви ніколи не готували та не куштували цю смакоту, то запевняємо вас, ви багато втратили. Смажене морозиво – це поєднання непоєднуваного. Після його приготування ви більше ніколи не забажаєте смакувати чимось іншим.

Смажене морозиво - покроковий рецепт з фото

Інгредієнти:

  • морозиво – 500 г
  • 2 яйця
  • кокосова стружка
  • подрібнені волоські горіхи
  • панірувальні сухарі
  • сіль за смаком
  • рослинна олія для смаження

Покроковий рецепт

Крок 1: Морозиво потрібно як слід заморозити. Для початку нарізати на кілька шматочків і знову відправити і морозилку.

Крок 2: Потім приготуйте тарілки з горіхами та стружкою, зі збитим яйцем і з панірувальними сухарями (у них додайте трохи солі).

Крок 3: Візьміть один шматочок морозива, швидко обваляйте в стружкці і горішках. Потім також швидко, але ретельно вмочіть з усіх боків в яйці. І, нарешті, обваляйте у панірувальних сухарях. Для отримання більш щільної “шубки” весь процес повторіть ще раз.

Крок 4: Після цього відправте морозиво “в шубці” в морозилку на заздалегідь підготовлений піднос або тарілку на 20-30 хвилин.

Крок 5: Налийте в сковороду олію. Вогонь повинен бути середній, або трішки більший. Дістаньте з морозилки морозиво і відразу опустіть в гарячу олію. Смажте до золотисто-коричневого кольору з кожного боку в середньому по 20-30 секунд.

Крок 6: Далі швидко і акуратно вийміть з олії обсмажені шматочки на серветку секунд на 10-20 для вбирання зайвої олії.

Крок 7: Подавайте таке морозиво відразу, прикрасивши листочком м’яти, карамеллю, джемом або шоколадом за смаком.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments