Рецепт соленої карамелі в банці від Лізи Глінської

0
1385

Єлизавета Глінська поділилась своїм фірмовим рецептом приготування соленої карамелі. Смачно 24 пропонує вам приготувати цей смачний солодкий соус із нотками ванілі та легким присмаком солі. Гайда готувати разом!

Рецепт як приготувати солену карамель з відео:

Інгредієнти

  • Ваніль

    1 стручок

  • Цукор

    200 г

  • Згущене молоко

    100 г

  • Вершки 33%

    200 г

  • Вершкове масло

    150 г

  • Сіль

    2-3 г

Рецепт приготування

Крок 1

Прогрійте вершки, але не доведіть до кипіння. В каструлі з товстим дном потрібно розтопити цукор на маленькому вогні.

Крок 2

До гарячих вершків додайте згущеного молока та перемішайте. Коли карамель з цукру стане коричневою, тоненькою цівкою влийте її до вершків зі згущеним молоком.

Крок 3

Розріжте ваніль та дістаньте зернятка або використайте звичайний ванільний цукор. Додайте його до карамелі.

Крок 4

Перелийте карамель в чашу блендера, додайте холодного вершкового масла та сіль – перебийте блендером до однорідної маси.

Крок 5

Готову солену карамель перелийте в стерилізовані банки та поставте в холодильник на 3-4 години. Смачного!

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments