Паста лікаря Амосова – кращий спосіб зробити імунну систему непереможною!

0
1623

Паста Амосова це унікальна авторська розробка, корисна для серця та імунітету. Цю суміш своїм пацієнтам прописував її творець, академік Амосов. Микола Амосов, кардіохірург і академік, був відомий не тільки майстерно виконаними операціями та новими методами хірургічних операцій на серці

Своїм пацієнтам Микола Амосов давав багато життєво важливих порад про користь фізичних вправ і здорового харчування, пише ОТОЖ.

Паста Амосова це унікальна авторська розробка, корисна для серця та імунітету. Цю суміш своїм пацієнтам прописував її творець, академік Амосов.

Микола Амосов, кардіохірург і академік, був відомий не тільки майстерно виконаними операціями та новими методами хірургічних операцій на серці. Своїм пацієнтам Микола Амосов давав багато життєво важливих порад про користь фізичних вправ і здорового харчування.

Він створив рецепт унікальної пасти, яка живить серцевий м’яз, зміцнює його і судини та підвищує імунітет. Вітамінна паста Амосова є джерелом вітамінів, антиоксидантів і мікроелементів, яких потребує серце й організм в цілому.

Навіщо приймати пасту Амосова?

Ось далеко не повний перелік її чеснот:

  • зміцнює імунітет;
  • зміцнює серцевий м’яз і судини, підвищуючи їх еластичність;
  • нормалізує кровообіг, живлячи серце та інші органи киснем;
  • має протизапальну дію, забезпечуючи профілактику і лікування атеросклерозу;
  • містить вітамін С, що допомагає в засвоєнні заліза.

Рецепт пасти Амосова

Паста Амосова готується з суміші сухофруктів. Основу її складають мед, горіхи, лимони та поєднання сухофруктів, таких як інжир, курага, родзинки, фініки та чорнослив, багатих вітамінами, мінералами, ферментами, органічними кислотами, ліпідами та антиоксидантами.

Складові:

  • курага 250 г;
  • родзинки (з винограду темних сортів) 250 г;
  • чорнослив сушений; 250 г;
  • інжир 250 г;
  • волоський горіх 1 ст.;
  • лимон 1 шт.;
  • мед натуральний 250 г.

Ось як її зробити:

1. Сухофрукти промити та пропустити через ясорубку або подрібнити в блендері.
2. Горіхи очистити, розмолоти або подрібнити ножем.
3. Лимони вимити, нарізати на шматочки, вийняти кісточки та перемолоти в блендері.
4. Всі інгредієнти з’єднати, залити медом і перемішати.
5. Зберігати в холодильнику (можна кілька місяців).

Як вживати пасту Амосова?

Пасту можна вживати натщесерце або після їди (щоб не викликати подразнення шлунка і кишківника) по 1 столовій ложці 3 рази на день. Дітям, залежно від віку, по 1 чайній або десертній ложці.

Курс прийому найкраще проводити двічі на рік навесні та восени. Особливої цінності паста Амосова набуває навесні, коли вітамінів мало, і восени, коли потрібно зміцнити організм перед холодами та вірусними інфекціями.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments