Приготувати млинці тонкими, але при цьому смачними та ароматними і, щоб вони не рвалися – мрія кожної господині. Але дуже часто через неправильні пропорції млинці виходять товстими і погано просмажуються, через велику кількість борошна.
Про це пише Оbozrevatel.
Кулінарка Ганна (grennysmith) поділилася в Instagram рецептом тонких, смачних млинців на молоці та окропі, які будуть еластичними і не рватимуться.
Секрет тонких млинців, які не рвуться: тісто має бути дуже рідким, щоб млинці виходили тоненькими! У тісто додайте окріп і олію!
Інгредієнти:
- борошно – 200 г
- молоко – 1 склянка
- окріп – 1 склянка
- яйця – 2 шт.
- цукор – 2 ст. л.
- ваніль або ванільний цукор – за смаком
- сіль – дрібка
- соняшникова олія – 2 ложки
Спосіб приготування:
1. Збиваєте яйця з цукром та ваніллю.
2. Влийте склянку молока, додайте сіль та борошно, ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
3. А потім тоненькою цівкою влийте окріп, постійно помішуючи. В кінці додайте олію і знову перемішайте.
4. Тісто залиште на кілька хвилин – 10-15, щоб борошно відпустило клейковину. Якщо вам здається, що воно стало дуже густим, додайте ще трохи рідини.
5. Смажте млинці на змащеній олією сковороді.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини