Креативні десерти на Новий рік: чим замінити цукерки та здивувати гостей

0
957

Кожній господині під час свят хочеться здивувати своїх рідних чимсь новим. Два прості рецепти креативних десертів, які змоде повторити кожен.

Солодка шоколадна ковбаса

Інгредієнти: печиво(500г), варене згущене молоко (380 г ), вершкове масло (200 г ), какао – порошок (3 ст.л), волоські горіхи (1 склянка) , ванільний цукор ( 2 пакетики), коньяк (30 мл)
Приготування:
1.Печиво поламати невеличкими шматочками, згодом розкачати в крихту
2. Додати какао-порошок в печиво, просіюючи через сито.
3 Підсмажити горіхи на сковороді, порізати, подрібнити.
4. З’єднати дві суміші разом.
5 Розтопити масло, збити в блендері зі згущеним молоком і ванільним цукром, з’єднати з печивом, додати коньяк та перемішати.
6. Сформувати батончик ковбаску, загорнути в пергамент і залишити в холодильнику на 2-3 години.

Сирний десерт з желе

Сир 5%(500г ), вершкове масло (200г), молоко (1 стакан), желатин(25 г), цукор (одна склянка), желе (1 пакетик), ванільний цукор, фрукти.
Знадобиться прозора форма або скляні креманки.
Приготування:
Сир перебити з маслом, цукром і ванільним цукром у блендері.
Молоко підігріти і розчинити у ньому желатин, додати в сирну масу.
Розкласти по креманках і залишити в холодильнику на 30 хв.
Зварити желе.
На застиглу сирну масу викласти фрукти і залити желе . Поставити в холодильник, щоб желе захололо.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments