Як приготувати кабачкове лечо з часником – дивовижна закуска на зиму!

0
699

Взимку розлітається одним з перших!

Чи може бути взимку щось смачніше за літній делікатес кабачкове лечо. Легко, просто, але як же смачно.

Складові:

кабачки – 2 кг .;

солодкий перець – 1 кг .;

томатна паста – 400 гр .;

часник – 15 зубчиків;

9% -й оцет – 2 ч.л .;

олія – 100 мл .;

чорний перець – 5 горошин;

лавровий лист – 5 шт .;

цукор – 100 гр .;

сіль – 1 ст. ложка

Приготування:

1. Очищені від шкірки кабачки нарізаємо кубиками. Солодкий перець нарізаємо соломкою.

2. Змішуємо в каструлі кабачки і перець. Додаємо сіль, цукор, олію, томатну пасту і пару стаканів води.

3. Тушкуємо хвилин 40, потім додаємо подрібнений часник, чорний перець, лавровий лист і оцет, даємо закипіти.

4. Розкладаємо гаряче лечо в стерилізовані банки і закочує кришками.

Джерело: Все буде Україна

Comments

comments