Млинці з манної каші – смачна випічка, яка дозволить і сім’ю нагодувати і рештки дитячого сніданку використати. Втім, можна зварити кашу і спеціально для млинців.
Рецептом поділилися на Shuba.life, – пише РБК-Україна.
Інгредієнти
Для каші:
- Молоко – 400 мл
- Манна крупа – 80 г
- Цукор – 40 г
- Масло вершкове – 20 г
Для тіста:
- Манна каша – 400 г
- Вода – 150 мл
- Борошно пшеничне – 150 г
- Яйця – 2 шт.
- Масло вершкове – 20 г
Покрокове приготування
Для приготування манної каші закип’ятіть молоко, всипте манну крупу, активно мішаючи, і варіть на маленькому вогні 15-20 хвилин. У кінці додайте цукор і вершкове масло. Дайте каші охолонути.
У миску просійте борошно, додайте воду, яйця, манну кашу і добре перемішайте до однорідності тіста.
Сковороду нагрійте, змастіть маслом, налийте тоненький шар тіста і смажте із двох боків до рум’яності. Обсмажте всі млинці і подавайте гарячими.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини