РФ написала протест в УЄФА через форму збірної України з Кримом

0
691

Російський футбольний союз (РФС) написав та відправив офіційний лист в УЄФА, в якому повідомив, що нова форма збірної України для Євро-2020 порушує правила організації. В екіпіровці нашої національної команди з Кримом відшукали політичні мотиви.

Як стверджують у РФС, даючи дозвіл нашій країні одягати цю форму, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) дає зелене світло небезпечному прецеденту, що може викликати проблеми у подальшому майбутньому

“Ми відправилли листа в УЄФА, в якому хотіли наголосити і звернути увагу на використання політичних мотивів у формі збірної України, що іде в розріз із керівними принцами регламенту УЄФА щодо екіпіровки, який забороняє будь – які політичні висловлювання. Футбол – це спорт, який має бути поза політикою. Ми вважаємо, що даючи дозвіл такій формі, УЄФА створює прецедент, адже вже на наступному великому турнірі ми можемо побачити спроби інших країн використовувати свою екіпіровку для політичних висловлювань”, – цитує слова служби комунікацій РФС видання “Чемпіонат”.

На формі збірної України зображена карта країни.

Роман Яремчук у новій формі

У збірної України знову будуть три комплекти форми.

 

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments