Скоро свята, кожна господиня планує страви на новорічний стіл. Однією з традиційних страв є оселедець. Немає нічого простішого, ніж подати оселедець в кільцях цибулі, за таке рішення вас ніхто не засудить.
Проте ми пропонуємо вам новий рецепт – оселедець з медом.
Швидше за все, на сімейному застіллі він піде одним з перших, тому що важко встояти перед такою смакотою! У цьому рецепті не сіль і не перець зроблять рибу делікатесом, а саме мед. Для приготування найсмачнішої оселедця вам знадобиться 10 хвилин чистого часу і 2 години в нестерпному чеканні, поки вона замаринується.
Інгридієнти:
Оселедець 1 шт.
Цибуля 2 шт.
Мед 3 ст. л.
Лимон 0,3 шт.
Сіль за смаком
Чорний перець (мелений) за смаком.
Приготування:
Цибулю нарізати тонкими кільцями, посолити і пом’яти руками, щоб вона пустила сік. До цибулі додати мед, перець і нарізаний шматочками лимон (дукілька штучок). Добре перемішати все руками, накрити плівкою та залишити стояти хвилин 20. За цей час почистіть оселедець, відокремте м’ясо від кісток і наріжте рибу невеликими шматочками. Викладіть на тарілку половину цибулі, зверху – шматочки оселедця, накрийте їх знову цибулею, що залишилася. Загорніть страву в харчову плівку і приберіть в холодильник на 2-3 години. Якщо цей рецепт смачного оселедця здався вам цікавим, поділіться ним з друзями. Особисто ми від нього в захваті! Смачного!
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини