Торт «Шоколадний медовий» без розкачування коржів

0
1885

Цей смачний десерт – простий і легкий у приготуванні. Коржі тут не треба розкачувати. Набір продуктів – звичайний і є в шафі будь-якої господині. Збережіть собі цей рецепт і не забудьте поділитися ним з друзями!

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • какао – 3 ст.л;
  • борошно – 150 г;
  • цукор – 80 г;
  • мед – 3 ст.л;
  • сіль – щіпка;
  • розпушувач – 2 ч.л.

Для приготування крему необхідно:

  • вершки жирні – 400 мл;
  • цукор – 3 ст.л.

Процес приготування торта

Крем ви можете робити будь-який за своїм смаком.

Яйця змішуємо з сіллю і цукром, збиваємо в пишну і стійку піну.

Мед розтоплюємо зручним методом і вливаємо в масу, знову збиваємо.

Борошно просіваємо і всипаємо в масу, додаємо розпушувач і какао, вимішуємо до однорідності.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто, рівномірно розрівнюємо.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 12 хвилин.

Виймаємо з форми, обрізаємо краї і подрібнюємо їх блендером в крихту.

Корж ріжемо на 3 – 4 частини.

Крем готуємо будь-який за смаком або просто збиваємо охолоджені вершки з цукром або цукровою пудрою.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, посипаємо крихтою і тертим шоколадом.

Порада: для просочення можна залишити торт на пару годин при кімнатній температурі або поставити його в холодильник.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments