Сирники, які ніколи не розвалюються: ділимось технологією

0
421

Інколи, під час приготування сирників, вони можуть підгорати і розпадатися. На це може впливати надто рідка консистенція тіста або розмір сформованих смаколиків.

Ідея приготування ідеальних сирників поширена  на сторінці bloknot.food в Instagram. Секрет полягає в тому, що вироби зовсім трохи треба підсмажити на сковорідці, а потім готувати  в духовці з смачним соусом, пише Обозреватель


Інгредієнти:

  • кисломолочний сир – 350 г
  • жовтки – 2 шт
  • цукор – 2 ст/л
  • ванільний цукор
  • борошно – 2 ст/л

Інгредієнти для соусу:

  • сметана – 200 мл
  • яйця – 1 шт
  • цукрова пудра – 3 ст/л


Спосіб приготування:

1. Сир подрібнити вилкою.

2. Додати решту інгредієнтів і сформувати сирники.

3. Смажити на невеликому вогні.

4. Для соусу збити сметану з яйцем та пудрою.


5. Вилити у форму.

6. Викласти сирники і помістити в духовку на 10 хвилин за температури 170 градусів.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments