Смачно і дешево: паста з грибами та вершковим соусом

0
1308

ПАСТА З ГРИБАМИ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ

Інгрідієнти

  • печериці – 250 г,
  • паста – 180 г,
  • вершки – 150 мл,
  • пармезан або твердий сир – 60 г,
  • масло вершкове – 40 г,
  • оливкова олія – 1,5 ст.л,
  • часник – 2 зубчики,
  • сіль – 2 ч.л,
  • перець чорний мелений – 1/2 ч.л,
  • петрушка – 10 г

Приготування

У каструлю наливаємо воду, додаємо дрібку солі і оливкову олію. Доводимо воду до кипіння і відправляємо в неї пасту. Варимо пасту, як зазначено на упаковці.

На сковороду кладемо вершкове масло і топимо його до рідкого стану. Викладаємо на сковороду нарізані печериці. На середньому вогні обсмажуємо гриби до появи золотавої скоринки. Для зручності можна смажити гриби не всі відразу, а маленькими порціями.

Додаємо до грибів сіль, подрібнений часник і чорний мелений перець. Все перемішуємо і вливаємо вершки. Доводимо масу до кипіння і відправляємо в соус натертий на тертці пармезан. Додаємо ополоник окропу, все перемішуємо і даємо соусу покипіти 3-4 хвилини.

Викладаємо в сковороду відварену пасту, все перемішуємо. Тушкуємо пасту з соусом кілька хвилин і вимикаємо плиту. Перед подачею посипаємо страву свіжою зеленню.

За матеріалами ОБОЗРЕВАТЕЛЬ

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments