ПАСТА З ГРИБАМИ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ
Інгрідієнти
- печериці – 250 г,
- паста – 180 г,
- вершки – 150 мл,
- пармезан або твердий сир – 60 г,
- масло вершкове – 40 г,
- оливкова олія – 1,5 ст.л,
- часник – 2 зубчики,
- сіль – 2 ч.л,
- перець чорний мелений – 1/2 ч.л,
- петрушка – 10 г
Приготування
У каструлю наливаємо воду, додаємо дрібку солі і оливкову олію. Доводимо воду до кипіння і відправляємо в неї пасту. Варимо пасту, як зазначено на упаковці.
На сковороду кладемо вершкове масло і топимо його до рідкого стану. Викладаємо на сковороду нарізані печериці. На середньому вогні обсмажуємо гриби до появи золотавої скоринки. Для зручності можна смажити гриби не всі відразу, а маленькими порціями.
Додаємо до грибів сіль, подрібнений часник і чорний мелений перець. Все перемішуємо і вливаємо вершки. Доводимо масу до кипіння і відправляємо в соус натертий на тертці пармезан. Додаємо ополоник окропу, все перемішуємо і даємо соусу покипіти 3-4 хвилини.
Викладаємо в сковороду відварену пасту, все перемішуємо. Тушкуємо пасту з соусом кілька хвилин і вимикаємо плиту. Перед подачею посипаємо страву свіжою зеленню.
За матеріалами ОБОЗРЕВАТЕЛЬ
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини