-
Вода
450 мл
-
Лимонний сік
45 мл
-
Цукор
900 г
- Яблука2 кг
1
Ретельно миємо яблука, просушуємо їх паперовим рушником та знімаємо шкірку. Розріжте яблука на дві половинки та видаліть насіння, пише 24 канал
2
Шкірку з фруктів зав’яжіть в марлю та покладіть в каструлю разом із яблуками. Влийте води та доведіть до кипіння, доки яблука не стануть м’якими.
3
Розігрійте духовку до 250 градусів. Готові яблука перетріть через сито або подрібніть в однорідну масу блендером, додайте цукру та лимонного соку. Отриману масу вилийте на деко та поставте в духовку. Зменште температуру в духовці до 150 градусів та запікайте яблучну масу близько години.
4
Готове яблучне повидло розлийте по стерилізованих банках, засипте цукром та закрийте кришками. Смачного!
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини