Як приготувати найсмачніші мариновані кабачки

0
1146

Вони такі смачненькі, кисленькі і хрусткі, що просто неможливо встояти.

Загалом, буду рада, якщо рецепт стане в нагоді, пише Все буде Україна

Пробуйте на здоров’я!

Складові: 6 кг кабачків (брати потрібно молоді та невеликі, заввишки з літрову банку) морква

помідори

лавровий лист

перець горошком

часник свіжий

кріп

Для маринаду:

3 літри води

5 ст.л. солі

2 склянки цукру

0,5 літра оцту 9%

Приготування:

1. Кабачки порізати в довжину, приблизно на 8 частин і щільно скласти в літрові банки (стоячи).

2. Посередині покласти кілька кружалець моркви + кілька шматочків помідора + по одному лавровому листку + 4-5 горошин чорного перцю + 1-2 зубчики часнику + гілочка кропу.

3. Всі інгредієнти для маринаду змішати, поставити на вогонь і довести до кипіння. Кабачки залити гарячим маринадом і стерилізувати 10 хвилин (з моменту закипання).

4. Потім закатати, перевернути, укутати і залишити до охолодження. Усе!!! Взимку відкриваємо і насолоджуємося смачними кабачками !!! Смачного!

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments