Готуємо мереживні млинці із манної каші: проста смакота за копійки

0
535
Sweet pancakes on milk with honey and fresh berries, healthy breakfast concept

Млинці з манної каші – смачна випічка, яка дозволить і сім’ю нагодувати і рештки дитячого сніданку використати. Втім, можна зварити кашу і спеціально для млинців.

Рецептом поділилися на Shuba.life, – пише РБК-Україна.

Інгредієнти

Для каші:

  • Молоко – 400 мл
  • Манна крупа – 80 г
  • Цукор – 40 г
  • Масло вершкове – 20 г

Для тіста:

  • Манна каша – 400 г
  • Вода – 150 мл
  • Борошно пшеничне – 150 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Масло вершкове – 20 г

Покрокове приготування

Для приготування манної каші закип’ятіть молоко, всипте манну крупу, активно мішаючи, і варіть на маленькому вогні 15-20 хвилин. У кінці додайте цукор і вершкове масло. Дайте каші охолонути.

У миску просійте борошно, додайте воду, яйця, манну кашу і добре перемішайте до однорідності тіста.

Сковороду нагрійте, змастіть маслом, налийте тоненький шар тіста і смажте із двох боків до рум’яності. Обсмажте всі млинці і подавайте гарячими.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments