Український шеф-кухар Євген Клопотенко 3 липня в Instagram повідомив, що займеться фермерським господарством і вирощуватиме овочі й фрукти у теплицях.
“Мій потяг до землі посилився неймовірно. Чотири роки я йшов до того, щоб зробити власну ферму. Думка, що я можу на українській землі вирощувати українські продукти, сильно мені подобалася, – зізнався він, повідомляє інтернет-видання “Гордон”
Клопотенко говорить, що бажання самому вирощувати сезонні овочі та фрукти зумовлене ще й тим, що багато з них завозять в Україну з інших країн. Як приклад експерт навів часник, який вважають українським продуктом, але його імпортують із Китаю.
“Коли я дозрів до певних дій, нас всіх поглинула війна. І, з одного боку, таким займатися взагалі не на часі.. А з іншого боку, коли, як не зараз? І стримувати цей порив я тупо не можу. Мені потрібно щось вирощувати, – написав він. – Напевно, зроблю спробу працювати на землі, щоб узимку в українців були українські продукти”.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини