До свят треба готуватися заздалегідь. Щоб це свято відбулося на найвищому рівні, було ідеальним і запам’яталося надовго. До Нового року лишилося не так багато часу, тому розповідаємо, чим пригощати гостей і задобрювати білого металевого Бика, а що категорично не рекомендується ставити на новорічний стіл.
Почнемо з того, що символ 2021-го поїсти дуже любить. Він не вибагливий і до вишуканих страв і продуктів ставиться спокійно. Тобто готувати щось надзвичайне не обов’язково. Разом з цим Бик доволі суворий і не схвалить, якщо будуть порушені його гастрономічний принципи. Тому важливо добре запам’ятати те, чого не має бути на святковому столі, за жодних умов, пише Сьогодні
Що не любить Бик і дуже сильно
- А не любить він, звісно, яловичину, телятину. Дуже не любить. Навіть якщо відварена в салаті і її трохи
- Якщо ви плануєте зробити м’ясну тарілку, то там теж не має бути яловичини
- Навіть не думайте про будь-які страви із желатином у складі. Чи-то холодець, чи-то желе на десерт. Ми ж пам’ятаємо, що при виготовленні желатину використовують роги парнокопитних. Бику це не сподобається точно
- За колірною гамою – заборонений червоний. Намагайтеся максимально не використовувати цей колір при оформленні страв та їхнього декору
- Кольори, які принесуть удачу в 2021-му – це сріблястий, кремовий, бежевий
- Алкоголю має бути небагато. Бик його не любить.
А що ж подобається Бику та чим його задобрити?
- Звісно ж, зеленню та овочами. Їх на новорічному столі має бути багато
- Далі – це всілякі злаки. Качка, фарширована гречкою або рисом, а також курка, фарширована нутом
- Не забудьте про салати, де присутня кукурудза – Бик її обожнює
- Не проти Бик і грибів. Варіації різні: від запечених із сиром до грибного паштету для бутербродів
- Сирна тарілка теж буде дуже доречною
Бик і його тяжіння до солодкого
- З приводу десертів, то вони мають бути різноманітними. Символ Нового року любить солодке. І тим паче, якщо ваші святкові десерти будуть приготовані самостійно
- Це можуть бути і кекси, і всіляка випічка, ваш фірмовий торт
- Щодо напоїв, то приготуйте морс або компот