Варити не треба: шефкухар Євген Клопотенко розповів, як швидко приготувати кускус і гречку

0
552

Наразі українцям надважливо знати, як швидко приготувати страви та зекономити при цьому електроенергію.

Шефкухар Євген Клопотенко допомагає українцям пережити війну працюючи на кулінарному фронті та залюбки дає корисні поради своїм підписникам, – пише ТСН.

Нещодавно у блогу в Instagram він розповів, як можна швидко приготувати улюблену багатьма гречку, або кускус. Шефкухар пропонує просто запарювати ці крупи гарячою водою і можна навіть зберігати в термосі.

А ще ділиться маленьким лайфгаком і каже, що гречку можна навіть залити холодною водою, бо вона вже приготована, просто висушена.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments