Торт “Мурашник” без випікання: кулінарний рецепт від Ольги Сумської

0
1104

Популярна акторка театру та кіно Ольга Сумська окрім основної роботи, приділяє час приготуванню смачних страв. 54-річна українська артистка поділилася з підписниками смачним та простим рецептом торта “Мурашник”.

Відповідний рецепт Ольга Сумська розмістила на своїй особистій сторінці в інстаграмі. Акторка є кумиром для багатьох українських жінок. Вона є прикладом не лише талановитої акторки, а й люблячої дружини, турботливої матусі та чудової господині, пише 24 канал

Артистка досить часто ділиться з підписниками кулінарними секретами, тож ті, хто люблять проводити час на кухні за приготуванням смачних страв, можуть знайти чимало цікавих та оригінальних страв саме за рецептом Ольги Сумської.

Торт

Торт “Мурашник” від Ольги Сумської

“Пам’ятаю, як робила цей смаколик на шкільні свята і пригощала своїх однокласників. Тож з радістю ділюся рецептиком”, – написала акторка.

Рецепт приготування торта “Мурашник”

Інгредієнти:

  • 3 пачки пісочного печива;
  • 200 г сметани;
  • 150 г вершкового масла;
  • 300 г вареного згущеного молока (2 банки);
  • 1 стакан волоських горіхів;
  • плитка шоколаду.

Спосіб приготування:

1.Будь-яке м‘яке пісочне печиво (три пачки) треба розімнути так, аби залишались невеличкі шматочки.

2.Далі змішуємо 200 грамів сметани, 150 грамів вершкового масла і 300 грамів (дві баночки) вареного згущеного молока.

3.Крем потрібно збити виделкою. Далі підсмажуємо волоські горіхи (1стакан) і розминаємо в ступі. Додайте горіхи до крему і все змішайте з розім’ятим печивом!

4.Формуємо торт у вигляді мурашника, зверху потріть шоколад або горішки! Поставте в холодильник на дві години, або на цілу ніч.

“Цей тортик обожнюють всі, особливо діти. Я розумію, що калорій багатенько, але іноді зранку до кави можна, а ввечері тоді не їжте”, – уточнила Ольга Сумська.

View this post on Instagram

Тортик «Мурашник» з дитинства без випікання!🍮☕️Пам‘ятаю,як робила цей смаколик на шкільні свята і пригощала своїх однокласників..🧁 Тож,з радістю ділюся рецептиком:будь-яке м‘яке пісочне печиво(три пачки)розминаємо так,аби залишались невеличкі шматочки,як на відео,далі змішуємо 200 гр.сметани,150гр.вершкового масла і 300гр(дві баночки) вареної згущенки!Крем збиваємо виделкою ..Далі підсмажуємо волоські горіхи(1стакан) і розминаємо в ступі!Додати горіхи до крему і все змішуємо з розім’ятим печивом!🍪Формуємо торт у вигляді мурашника,зверху тремо шоколад або горішки!Ставимо в холодильник на дві години,а краще на ніч! Цей тортик обожнюють всі,особливо діти..👧🏼🧒🏼😋!Я розумію,що калорій багатенько,але іноді зранку до кави🥮☕️ можна,а тоді ввечері не їжте!Смачного!Гортайте фото,там всі нюанси!І дивіться програму «СМАК ДНЯ» #смакдня ‼️ на телеканалі @kyiv_tv !✋🏻Позначайте нашу програму і телеканал «Київ» у себе в Інста і ФБ,якщо хочете потрапити на зйомку програми разом зі мною!✋🏻

A post shared by Ольга Сумская (@olgasumska) on

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments