“Таке смачне, що божеволієш”. Клопотенко поділився як приготувати особливо смачну варену картоплю

0
1218

Український кулінарний експерт Євген Клопотенко 26 липня на своїй сторінці в Instagram розповів своїм підписникам рецепт приготування молодої картоплі.

“Зафігачив молоду картоплю. Сам на себе накричав, бо навіщо гаряче хапати? З’їв, облизав пальці. Повторив знову. Ну а шо ж зробиш, якщо воно таке смачнюче, що з розуму можна зійти? Тупо нічого. Краще давайте божеволіти разом”, – закликав кулінар.

Молоду картоплю відварюєте з лавровим листом і сіллю. Усю зайву воду потрібно зцідити, зоставити приблизно 100 мл. До цієї води вкинути трішки міцної гірчиці й 30-відсоткові вершки. Пропорції можна коригувати як вам подобається. Закип’ятити цю суміш, додати зварену картоплю.

“Почекайте, доки соус загусне і щільно вкриє картоплю. Вимикаєте, присипте петрушкою, куштуєте і видаєте доволі непристойні звуки від задоволення”, – висловився Євген Клопотенко

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments