Незабаром новорічні свята – а це означає, що без майонезних страв не обійтися.
Дієтолог Наталія Макієнко розповіла в Instagram рецепт смачного і корисного домашнього майонезу, повідомляє РБК-Україна
На 3-4 порції нам знадобиться:
- яйце – 1 шт
- гірчиця – 1 ст. л.
- нерафінована оливкова олія – 40-50 мл
- лимонний сік – 1 ч. л.
- яблучний оцет – 1 ч. л.
- каперси – 1 ст. л.
- сіль, перець за смаком
Готувати:
⠀
1.Відварити яйце до готовності. Охолодити, очистити і розім’яти виделкою в пюре.
2. Додати до яйця лимонний сік, масло, оцет, гірчицю і каперси – збивати до однорідної консистенції (краще блендером).
3. Додаємо сіль і перець, перемішуємо – готово.