Рецепт найсмачнішого мармурового кексу!

0
1345

Надзвичайно смачний і ніжний кекс, дуже легкий в приготуванні. Такий кулінарний рецепт підійде і для буднів, і для будь-яких свят.

Чудові ласощі, які ви повинні спробувати приготувати обов’язково! Інгредієнти вказані на 600 гр, пише від Тарнополя до Тернополя

Складові: 3 яйця, 8 столових ложок цукру, 8 столових ложок молока, 200 г борошна, один пакетик порошку для випічки, сіль, один флакон ромової есенції, 5 столових ложок рослинного масла, 2 столові ложки какао.

Спосіб приготування: 1. Почнемо з поділу яєць. Білки збиваємо з сіллю до утворення піни. Додаємо 3 столові ложки цукру і перемішуємо до утворення безе. Жовтки розтираємо з 5 столовими ложками цукру до тих пір, поки цукор не розтане, потім додаємо ромову есенцію і просіваємо борошно, змішане з розпушувачем. Добре перемішуємо і додаємо по черзі молоко і рослинну олію.

2. Додаємо в тісто білки і акуратно перемішуємо ложкою висхідними рухами. Отриману суміш поділяємо на дві рівні частини. Одну частину залишаємо як є, в іншу додаємо какао.

3. У центр форми, вкритої папером для випічки, викладаємо столову ложку звичайного тіста, потім ложку тіста з какао і так далі, поки обидва види тіста не закінчаться.

4. Ставимо форму в попередньо розігріту до 180 ° духовку приблизно на 30-35 хвилин.

5. Як тільки кекс зарум’яниться, дістаньте його з духовки і дайте охолонути. Присипте цукровою пудрою і подавайте. Бажаємо вам удачі в приготуванні цього простого і неймовірно смачного кексу!

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments