Не їжте це ніколи: британські медики розповіли про їжу, яка може стати причиною розвитку серцевих захворювань

0
944

Існує кілька видів продуктів, які підвищують ризик серцевих захворювань.

За словами британських лікарів, продукти, які здаються здоровими,  також можуть викликати серцеві захворювання, пише Уніан з посиланням на Express.

За словами експертів, коли ви бачите їжу з позначкою «знежирена» або «з низьким вмістом жиру», ви думаєте, що вона корисна для вас. Але, швидше за все, такі продукти піддають ризику серцево-судинних захворювань. Справа в тому, що коли виробники видаляють з їжі жир, вони додають більше натрію і цукру, щоб вони були смачними.

Крім того, вживання занадто великої кількості солі може підвищити артеріальний тиск і збільшити ризик серцевих захворювань. Рекомендована добова норма солі для дорослих становить менше 6 грамів.

Британська національна служба охорони здоров’я зазначила, що нездорова дієта з високим вмістом жирів може призвести до розвитку атеросклерозу та збільшення ризику серцевого нападу. Лікарі рекомендують дотримуватися середземноморської дієти, тобто їсти більше фруктів, овочів, риби і менше м’яса.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments