Як не заразитися ковідом в кафе та ресторанах, які працюватимуть в новорічну ніч – лікарка дала поради.
У закладах мають дотримуватися карантинних заходів: провітрювати приміщення та розставляти столики на відповідній відстані.
Євгенія Менжуліна наголосила, що саме ці місця найнебезпечніші. Інфекцію можна підчепити в барі або пабі, де є вентиляція.
“Будь-який заклад стає осередком поширення інфекції. Логіка цього рішення проста – всім потрібні гроші”, – сказала лікар.
Контролювати виконання карантинних норм українськими закладами буде поліція. Вони можуть накласти штраф у разі порушення. Однак таких бригад з контролю поки немає. Їх обіцяють сформувати вже через кілька днів.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини