Чим замінити сіль: корисні лайфхаки від шефкухаря Євгена Клопотенка

0
554

Солі на прилавках супермаркетів дійсно немає. Принаймні у Києві із цим є проблеми. Але це не привід засмучуватися, а привід вдатися до поради шефкухаря Євгена Клопотенка, який говорить, що ваш організм вам тільки подякує, що ви зменшите споживання солі у своєму раціоні.

У своєму блозі в Instagram Євген Клопотенко дав ще декілька порад, які допоможуть народу пережити “сольовий колапс”. Головне посилання допису— постарайтеся відмовитися від солі або хоча б мінімізувати її споживання в раціоні і буде вам щастя, пише ТСН

“Котики, розумію, що з сіллю трохи зникло почуття стабільності. Так як і з гречкою. Але є два моменти. Перший: якщо ви таки маєте сіль, то додавайте її менше. Тиждень-два, ваші рецептори адаптуються, і ви зрозумієте, що можливо до цього їли занадто багато солі, це буде корисніша історія.

Другий момент: щоб компенсувати сіль у їжі – додавайте вже солоні продукти. Соєвий соус, бринза, сулугуні, взагалі будь-який сир, солоні горішки, оселедець. Якщо є розсіл із торішніх огірків/помідорів, то додати трохи до борщу, і це зробить його солоним”, — радить Клопотенко.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments