Запечений баклажан із чері та сиром – найкращий варіант вечері

0
1017

Вечеря завжди має бути дуже легкою і корисною, а головне за 3-4 години до сну, щоб не перевантажувати шлунок на ніч. Фахівці рекомендують відмовитися на вечерю від м’ясних страв, а також супів і тяжких запіканок, з’їсти овочевий салат або запечені овочі.

Ми відшукали простий та швидкий рецепт, який сподобається дл явсієї сім’ї

Інгредієнти:

  • баклажан – 1 шт.
  • помідори черрі – 200 г
  • моцарелла – 60 г
  • оливки чорні – 30 г
  • каперси – 10 г
  • оливкова олія – 30 г

Спосіб приготування:

  1. Поріжте баклажан кільцями, зробіть ножем на них сіточку, полийте оливковою олією.
  2. Помідори помийте і розріжте навпіл, оливки також поріжте.
  3. Викладіть баклажани в форму для запікання, зверху – помідори, оливки, моцарелу та каперси.
  4. Відправте страву в духовку на 15 хвилин при 180 С.

Перед подачею готову страву можна ще присипати базиліком.

Смачна страва з баклажана

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments