Рулет з лаваша, зазвичай, подають до святкового столу у вигляді закуски. Як його приготувати, розповів кулінарний блогер Дмитро Дорошенко.
Це універсальна страва, яку можна урізноманітнити за допомогою соусів та начинки. Я пропоную вам приготувати швидкий рулет з крабовими паличками та сиром, пише ТСН
Інгредієнти:
- 4 листи лаваша (25х50 см)
- 4 варені яйця
- 400 г печериць
- 200 г твердого сиру
- 200 г майонезу
- 170 г крабових паличок (9 шт.)
- 1 цибулина
- олія для смаження
- сіль, перець для грибів
Приготування:
1. Цибулю та гриби нарізати кубиками. Обсмажити на олії спочатку цибулю, а потім до золотистості – печериці.
2. Яйця та крабові палички нарізати кубиком. Сир натерти на великій тертушці.
3. Коли все готово, збираємо рулет. Лист лаваша змастити майонезом і посипати його тертим сиром. Зверху накласти ще один лист лаваша з невеликим зміщенням, щоб під час скручування начинка не вивалювалася. Також змащуємо його майонезом та вкладаємо шар начинки. Я на другий лаваш викладаємо яйця. Так само робимо і з рештою шарів, викладаючи крабові палички та підсмажені печериці.
4. Скручуємо лаваш з начинкою в тугий рулет, загортаємо в харчову плівку та ставимо в холодильник мінімум на годину. Перед подаванням нарізаємо рулет з лаваша з крабовими паличками та подаємо до святкового столу.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини