Швидкий рулет із лаваша з крабовими паличками

0
913

Рулет з лаваша, зазвичай, подають до святкового столу у вигляді закуски. Як його приготувати, розповів кулінарний блогер Дмитро Дорошенко.

Це універсальна страва, яку можна урізноманітнити за допомогою соусів та начинки. Я пропоную вам приготувати швидкий рулет з крабовими паличками та сиром, пише ТСН

Інгредієнти:

  • 4 листи лаваша (25х50 см)
  • 4 варені яйця
  • 400 г печериць
  • 200 г твердого сиру
  • 200 г майонезу
  • 170 г крабових паличок (9 шт.)
  • 1 цибулина
  • олія для смаження
  • сіль, перець для грибів

Приготування:

1. Цибулю та гриби нарізати  кубиками. Обсмажити на олії спочатку цибулю, а потім до золотистості – печериці.

2. Яйця та крабові палички нарізати кубиком. Сир натерти на великій тертушці.

3. Коли все готово, збираємо рулет. Лист лаваша змастити майонезом і посипати його тертим сиром. Зверху накласти ще один лист лаваша з невеликим зміщенням, щоб під час скручування начинка не вивалювалася. Також змащуємо його майонезом та вкладаємо шар начинки. Я на другий лаваш викладаємо яйця. Так само робимо і з рештою шарів, викладаючи крабові палички та підсмажені печериці.

4. Скручуємо лаваш з начинкою в тугий рулет, загортаємо в харчову плівку та ставимо в холодильник мінімум на годину. Перед подаванням нарізаємо рулет з лаваша з крабовими паличками та подаємо до святкового столу.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments