Пекарі з Франції, як ніхто інший, знаються на приготуванні і збереженні свіжості виробів з борошна.
Про це пише SantePlus.
Покладіть хліб в мішечок з натуральної тканини
Вибирайте сумки з натуральних матеріалів, таких як льон або бавовна, а не з синтетики. Ці інгредієнти дозволяють краще регулювати вологість хліба, зберігаючи його м’яким максимально довго.
Для кращого зберігання помістіть тканинний мішок у чисту, прохолодну хлібницю.
Ще кілька лайфхаків
Зберігайте хліб у герметичній коробці з яблуком
Помістіть буханець в герметичну коробку разом із шматочком яблука, розрізаним навпіл. Також можна додати стебло селери, картоплю або шматочок цукру. Такий трюк дозволить хлібу залишатися свіжим на довший термін.
Загорніть хліб в рушник
Покладіть хліб на рушник або щільну тканину і зберігайте при кімнатній температурі. Щоб ваш хліб довго залишався свіжим, вибирайте правильний хліб.
Білий і сільський хліб гірше, ніж житній або манний.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини