Найвідоміший світовий журнал для шефів CHEF у номері за січень 2021 року розмістив інтерв’ю з українським шеф-кухарем Юрієм Ковриженком. Доповнили розповідь світлинами українських фотографів Євгена та Олени Кудрявцевих. На їхніх фото – традиційний та молекулярний борщ.
Про це розповів Ковриженко у своєму Facebook, додавши посилання на журнал.
Світлини борщу українських фотографів надрукували у Червоному гіді Мішлен.
“Я попросив Євгена, аби ми зробили порівняльну фотосесію страв класичної української кухні та оновленої. Ці фотографії пішли в гід Мішлен, там є інтерв’ю зі мною і якраз ці фото молекулярного борщу. Нещодавно вийшов журнал CHEF, датований січнем 2021 року, де є моє інтерв’ю – у тому числі, про просування української кухні в світі”, – розповів Ковриженко.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини