Фото молекулярного борщу українських фотографів опублікували у гіді Мішлена і журналі CHEF

0
901

Найвідоміший світовий журнал для шефів CHEF у номері за січень 2021 року розмістив інтерв’ю з українським шеф-кухарем Юрієм Ковриженком. Доповнили розповідь світлинами українських фотографів Євгена та Олени Кудрявцевих. На їхніх фото –  традиційний та молекулярний борщ.

Про це розповів Ковриженко у своєму Facebook, додавши посилання на журнал.

Світлини борщу українських фотографів надрукували у Червоному гіді Мішлен.

“Я попросив Євгена, аби ми зробили порівняльну фотосесію страв класичної української кухні та оновленої. Ці фотографії пішли в гід Мішлен, там є інтерв’ю зі мною і якраз ці фото молекулярного борщу. Нещодавно вийшов журнал CHEF, датований січнем 2021 року, де є моє інтерв’ю – у тому числі, про просування української кухні в світі”, – розповів Ковриженко.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments