У Києві блогерка разом із друзями розгромила номер у готелі: їм загрожує до 4 років в’язниці

0
1371

У Києві, у вівторок, 1 червня, блогерка під ніком “ttiisshhiinnaa” разом із компанією зробила погром у номері готелю на вулиці Богдана Хмельницького, 31/27. Їх вже затримала поліція.

Фото погрому вона розмістила на своїй сторінці в Instagram. На відео вона нецензурно висловлювалась і розпивала спиртні напої.

Акаунт дівчини в Instagram.

Блогерка опублікувала декілька сторіз, на яких знято, як вона разом із друзями організувала вечірку в готелі. Блогерка розповіла, що вони орендували два номери. На відео можна побачити обписані стіни і дзеркало у ванній кімнаті, залиту брудною водою підлогу і перевернуті меблі.

Стіни і дзеркала готельного номера розписані графіті.

Молоді люди влаштували погром у столичному готелі.

Згодом хлопець на ім’я Сергій зламав ліжко, яке йому начебто не сподобалося. Окрім того, в одному з відео компанія намагалася повісити на стіну телевізор, який у підсумку остаточно впав. Дівчина розповіла, що розгром влаштувала не вона із Сергієм, а їхні друзі

Хлопець пручався і хамив правоохоронцям.

Вранці в номер увірвалися спочатку охоронці компанії “Сіріус”, а згодом і поліція. В результаті на Сергія одягнули наручники й відвезли в Шевченківське районне відділення Нацполіції на вулиці Прорізній, 12а. Проте блогерці це не сподобалося і вона записала відео, де звинувачувала правоохоронців у незаконних діях і по – різному ображала їх.

Дівчина разом із друзями перебуває у відділенні поліції.

Зауважимо, але вона дозволила собі курити прямо у відділенні поліції, де знімала сторіс, де поділилася, що у неї нібито відібрали телефон.

Інформоване джерело повідомило OBOZREVATEL, що дівчину звати Марія і живе на Троєщині разом з матір’ю. Їй тільки виповнилося 18 років. Також вона нібито постійно влаштовує погроми і знімає скандальні відео заради популярності.

За скоєне зловмисникам загрожує до 4 років позбавлення волі.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments