Ця маленька хитрість допоможе розморозити м’ясо за кілька хвилин

0
568

Ви зібралися приготувати смачну вечерю, але не вийняли м’ясо напередодні. Знайома ситуація, правда? Або дитина прибігла додому з купою друзів і всіх потрібно швидко нагодувати.

Кулінари іноді використовують метод розморожування продуктів у мікрохвильовій печі, але на жаль – він не ідеальний, і продукт усередині залишається твердим як камінь, пише РБК-Україна

Швидкий спосіб розморожування м’яса

Візьміть миску і налийте теплу воду (не гарячу). Туди ж додати трохи цукру. На 1 літр води достатньо 3 столових ложки. Ложка цукру повинна повністю розчинитися у воді, тому добре розмішайте воду.

Після повного розчинення цукру помістіть у воду шматок замороженого м’яса. Дати постояти 15-20 хвилин. За цей час м’ясо досягне такого стану, коли з ним можна маніпулювати.

Не переживайте, за цей час цукор не вплине на смак м’яса. Тож якщо у вас просто немає часу на розморожування, м’ясо можна швидко розморозити за допомогою теплої води з цукром.

Ідеальний спосіб розморожування — дістати м’ясо з холодильника на ніч, покласти його в миску і поставити на полицю холодильника. Вранці м’ясо повністю розморозиться.

Інший спосіб: наповніть каструлю холодною водою і помістіть м’ясо в пакет на блискавці. Помістити під холодну воду. Цей спосіб займає 1-2 години.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments