Рецепт шоколадної ковбаси від крутого шеф-кухаря: найпростіший десерт для дітей

0
922

Шоколадна ковбаса – улюблені солодощі дорослих та дітей. У Італії цей десерт називають  salame al cioccolato. Готується вона дуже просто і до процесу можна залучати дітей.

Рецептом італійської шоколадної ковбаси поділився відомий шеф-кухар Марко Черветті на своєму YouTube-каналі, пише РБК-Україна

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 400 г
  • Шоколад – 200 г
  • Какао-порошок – 50 г
  • Печиво – 300 г
  • Цукор – 150 г
  • Цукрова пудра – 5 г

Спосіб приготування

Покладіть в миску вершкове масло, цукор, шоколад і ретельно перемішуйте, краще руками.

Додайте какао-порошок, печиво подрібніть руками, гарно змішайте всі складові.

Викладайте суміш на харчову плівку рівним шаром. А потім скрутіть все в ковбаску. На кінцях її закріпіть.

Помістіть готові солодощі  в холодильник на 2 години.

З готового десерту зніміть харчову плівку і посипте цукровою пудрою. Наріжте шматочками та подавайте до чаю.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments