Шоколадна ковбаса – улюблені солодощі дорослих та дітей. У Італії цей десерт називають salame al cioccolato. Готується вона дуже просто і до процесу можна залучати дітей.
Рецептом італійської шоколадної ковбаси поділився відомий шеф-кухар Марко Черветті на своєму YouTube-каналі, пише РБК-Україна
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 400 г
- Шоколад – 200 г
- Какао-порошок – 50 г
- Печиво – 300 г
- Цукор – 150 г
- Цукрова пудра – 5 г
Спосіб приготування
Покладіть в миску вершкове масло, цукор, шоколад і ретельно перемішуйте, краще руками.
Додайте какао-порошок, печиво подрібніть руками, гарно змішайте всі складові.
Викладайте суміш на харчову плівку рівним шаром. А потім скрутіть все в ковбаску. На кінцях її закріпіть.
Помістіть готові солодощі в холодильник на 2 години.
З готового десерту зніміть харчову плівку і посипте цукровою пудрою. Наріжте шматочками та подавайте до чаю.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини