Лазанья з м’ясом від судді “Мастер Шеф” Володимира Ярославського

0
1213

Лазанья — традиційна страва італійської кухні. Володимир Ярославський пропонує приготувати з м’ясом та соусом бешамель. Талановитий шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський поділився рецептом зі своїми шанувальниками у соцмережі інстаграм. Лазанья з м’ясом легко готується та сподобається усій родині.

Лазанья з м’ясом та соусом бешамель

Інгредієнти:

– 250 г тіста для пасти;
– 250 г білих грибів;
– 600 г курятини (або м’яса кролика);
– 50 г сиру Пармезан;
– 250 г сиру Моцарели (або Бурат);
– цибуля;
– біле вино;
– сіль, спеції.

Інгредієнти для соусу:

– 40 г борошна;
– 50 г вершкового масла 82%;
– 350 мл молока 2,5%;
– 150 мл вершків 33%;
– мускатний горіх;
– сіль.

Для приготування начинки почистіть цибулю, наріжте скибочками, обсмажте на пательні до золотої скоринки. Помийте м’ясо, обсмажте на пательні з цибулею, додайте чебрець, розмарин, сіль, перець, білого вина, тушкуйте на слабкому вогні 1,5-2 години. Холодне м’ясо наріжте на шматочки.

Гриби почистіть, наріжте шматочками, обсмажте на пательні, додайте чеснок, подрібнену петрушку та вершкове масло, перемішайте. Для приготування соусу у каструлі розігрійте молоко, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, дрібку мускатного горіха, сіль, перемішайте, доведіть до кипіння декілька хвилин.

Готове тісто для пасти, відваріть 1 хвилину в окропі. Моцарелу наріжте шматочками, окремо натріть пармезан на грубій тертці. Форму для випікання змастіть вершковим маслом, викладіть шарами – тісто, готове м’ясо, шматочки моцарели, викладіть гриби, додайте соус, викладіть шар тіста, посипте пармезаном. Розігрійте духовку до 200 градусів, випікайте протягом 15-17 хвилин до готовності. Викладіть на тарілку, задекоруйте листям петрушки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Владимир Ярославский (@yaroslavskyi_vova)

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments