Євген Клопотенко пропонує приготувати корисну версію салату “Мімоза”.
На своїй сторінці в Instagram кулінар поділився рецептом.
“Я впертий і просто так не здаюся, тому зробив альтернативу мімозі. І якщо вам або вашим рідним подобається той салат, то Бог з вами, але спробуйте мій варіант. Після цього ви не зможете жити як раніше і їсти рибні консерви з майонезом”, – підписав ролик Клопотенко.
Правило перше – запікати овочі. Тоді вони будуть соковитими та смачними.
Покроковий рецепт
2 моркви, 3 картоплини відправити в духовку на 1 годину. Половину цибулі нарізати півкільцями, додати чайну ложку цукру та столову ложку оцту, сільі перець за смаком і залийте кип’яченою водою. Цибулі дайте відпочити 20 хв в такій оцтовій бані. зварити вкруту 2 яйця, відокремити білки від жовтків.
Соус для салату, за словами Клопотенка, “забере вашу душу”.
“Соус у нас вийде не аби яких, а наповненим високими смислами. І все завдяки тому, що ми додамо туди м’ясо криля. Криль зробить смак салату об’ємним і позбавить нас від потреби брати рибні консерви. Тому що навіщо це все, якщо є маленькі, виловлені в Антарктиді креветочки?” – пише кулінар.
За його словами , консервоване м’ясо кроля можна знайти в будь-якому супермаркеті, нехай це вас не бентежить.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини