Про ідеально приготовану курку говорить ніжне, м’яке та в міру соковите м`ясо, а також рум’яна скоринка. Щоб досягти такого результату господині часто використовують безліч різноманітних спецій та прянощів. Але багато – не означає добре, тому страва виходить не такою, як хотілось би.
Для того, щоб приготувати смачну курку, потрібно лише правильно засолити м`ясо. Про це повідомило видання Insider., пише Обозреватель
Інгредієнти:
- курка
- сіль
Спосіб приготування:
1. Очистити курку від нутрощів.
3. Ретально натерти курку сіллю та залишити її у холодильнику приблизно на 24 години.
4. Запекти у духовці до готовності.
Таким чином сіль виводить зайву рідину з м`яса, що дає ідеально приправлену курку, яка не втрачає вологу в духовці.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини