Як приготувати соковиту курку з хрумкою скоринкою: знадобиться всього один інгредієнт

0
891

Про ідеально приготовану курку говорить ніжне, м’яке та в міру соковите м`ясо, а також рум’яна скоринка. Щоб досягти такого результату господині часто використовують безліч різноманітних спецій та прянощів. Але багато – не означає добре, тому страва виходить не такою, як хотілось би.

Для того, щоб приготувати смачну курку, потрібно лише правильно засолити м`ясо. Про це повідомило видання Insider., пише Обозреватель
Сіль – головний інгредієнт
Інгредієнти:

  • курка
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Очистити курку від нутрощів.
Підготовка курки

2. Помити та просушити.

3. Ретально натерти курку сіллю та залишити її у холодильнику приблизно на 24 години.
Запікання курки
4. Запекти у духовці до готовності.

Таким чином сіль виводить зайву рідину з м`яса, що дає ідеально приправлену курку, яка не втрачає вологу в духовці.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments