Порадуйте себе або свою родину пишними і смачними панкейками з бананом. Тим більше готувати їх дуже просто, а інгредієнти є у всіх на кухні.
Рецепт опублікований на сторінці Їмо вдома в Facebook, пише РБК-Україна
Інгредієнт
- яйця курячі – 2 шт.
- борошно 1 сорт – 150 г
- рисове борошно -70 г
- рослинна олія – 1 ст. л.
- цукор – 100 г
- банани – 2 шт.
- розпушувач – 1 ч. л.
- сіль – 1 щіпка
- молоко – 130 мл
Покроковий рецепт приготування
З’єднайте в посудині молоко, цукор, рослинне масло, сіль і яйця. Перемішайте все, щоб складові поєдналися. Можна з’єднати в блендері. Скомпонуйте 2 види борошна і розпушувач. Перемішайте.
Розімніть виделкою банан до стану пюре (або за допомогою блендера). З’єднайте суміш молока, яєць, цукру, солі, рослинного масла з банановим пюре. Перемішайте до однорідності. До отриманої суміші додайте два види борошна і розпушувач. Перемішайте. Тісто готове. Випікайте на сухій сковороді на слабкому вогні. Як тільки на поверхні з’являться бульбашки, перевертаємо на іншу сторону панкейки.
З даної кількості тіста виходить 14 панкейків діаметром 10 см. Вони виходять дуже смачні і пористі. Смачного вам!
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини