Чудова скумбрія в шикарному маринаді, виходить не гірше червоної риби

0
1527
Smoked mackerel, sliced, with onions and rosemary on a paper sheet

Страва, що стане окрасою святкового столу. Вона пісна, то можна приготувати ще на Святвечір. Скумбрія корисна для здоров’я, бо в ній є необхідні жирні кислоти, які потрібні організму.

Інгридієнти:
скумбрія – 2шт
цибуля ріпчаста
вода – 250 мл.
гвоздика – 6шт
перець горошок – 1 щіпка
перець мелений – 1/3 ч.л.
зерна коріандру – щіпка
сіль – 2 ч.л
цукор – 0,5 ч.л
олія соняшникова – 2 ст.л
оцет яблучний – 2,5 ст.л

Приготування:
Рибу почистити і нарізати шматочками.
Закип’ятити воду, додати свль, гвоздику, цукор, перець мелений і горошком, масло,коріандр, кип’ятити одну хвилину на маленькому вогні.
Вкінці додати оцет. Остудити. Цибулю нарізати півкільцями.
Скумбрію скласти в миску упереміш з цибулею, залити маринадом, який охолов.
Краще залишити на добу маринуватися!
Смачного!

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments