У столиці дівчина розбила обличчя через зламаний самокат

0
855

Медики повідомили, що до них щодня привозять по 3-4 людини, які каталися і отримували травми на самокатах.

У Києві поїздка дівчини на орендованому самокаті завершилася травмами. Через те, що гальма транспортного засобу були несправними вона розбила собі обличчя. Про це в середу, 9 червня, сказав друг постраждалої Владислав Гребельник на своїй сторінці у Facebook,

“Усе доволі просто, в самокаті не працювали гальма. Прямо під час з’їзду з невеликого пагорба, неподалік Маріїнського парку. Їй довелося зістрибувати на ходу, щоб не потрапити під машину”, – розповів друг

Він поділився, що подруга орендувала самокат компанії Bolt, а лікарі, які проводили огляд дівчини у лікарні, сказали, що до них тепер нерідко поступають пацієнти з травмами після катання на самокатах.

“Що ж, я відразу загуглив. І діхнався цікаву річ – кожна поїздка повинна страхуватися на 150 тисяч гривень. Але, як би сумно це не звучало, я маю сумніви, що вам знадобиться це страхування в разі смерті”, – підкреслив Владислав.

За його словами, в компанії постраждалій дівчині вирішили дати купон на 200 гривень, за яким можна проїхати в їхньому таксі.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments