Вечеря завжди має бути дуже легкою і корисною, а головне за 3-4 години до сну, щоб не перевантажувати шлунок на ніч. Фахівці рекомендують відмовитися на вечерю від м’ясних страв, а також супів і тяжких запіканок, з’їсти овочевий салат або запечені овочі.
Ми відшукали простий та швидкий рецепт, який сподобається дл явсієї сім’ї
Інгредієнти:
- баклажан – 1 шт.
- помідори черрі – 200 г
- моцарелла – 60 г
- оливки чорні – 30 г
- каперси – 10 г
- оливкова олія – 30 г
Спосіб приготування:
- Поріжте баклажан кільцями, зробіть ножем на них сіточку, полийте оливковою олією.
- Помідори помийте і розріжте навпіл, оливки також поріжте.
- Викладіть баклажани в форму для запікання, зверху – помідори, оливки, моцарелу та каперси.
- Відправте страву в духовку на 15 хвилин при 180 С.
Перед подачею готову страву можна ще присипати базиліком.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини