Інколи, під час приготування сирників, вони можуть підгорати і розпадатися. На це може впливати надто рідка консистенція тіста або розмір сформованих смаколиків.
Ідея приготування ідеальних сирників поширена на сторінці bloknot.food в Instagram. Секрет полягає в тому, що вироби зовсім трохи треба підсмажити на сковорідці, а потім готувати в духовці з смачним соусом, пише Обозреватель
Інгредієнти:
- кисломолочний сир – 350 г
- жовтки – 2 шт
- цукор – 2 ст/л
- ванільний цукор
- борошно – 2 ст/л
Інгредієнти для соусу:
- сметана – 200 мл
- яйця – 1 шт
- цукрова пудра – 3 ст/л
Спосіб приготування:
1. Сир подрібнити вилкою.
2. Додати решту інгредієнтів і сформувати сирники.
3. Смажити на невеликому вогні.
4. Для соусу збити сметану з яйцем та пудрою.
5. Вилити у форму.
6. Викласти сирники і помістити в духовку на 10 хвилин за температури 170 градусів.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини