Що додати у сирну запіканку, щоб вона вийшла пишною: цей інгредієнт є у кожного

0
1140

Інколи  господині для того, щоб сирна запіканка виходила ніжною і пухкою, додають у неї борошно. Та, мало хто знає, що такий інгредієнт тільки  забиває масу і робить її сухою та калорійною.

На сторінці “_mary.cooking” в Instagram розповіли, що краще для основи використати манку, пише РБК-Україна

Для приготування сирної запіканки потрібні такі інгредієнти:

  • кисломолочний сир – 500 г;
  • яйця – 2 шт;
  • манна крупа – 2 ст. л;
  • сметана – 2 ст. л;
  • ванільний цукор – 30 г;
  • жовток для змащування;
  • шматочок вершкового масла.

Спосіб приготування:

Візьміть сир та збийте його блендером. Потім додайте цукор, яйця, сметану та манну крупу.

Після цього збивайте блендером до однорідності. Візьміть скляну форму та змастіть її вершковим маслом. Також посипте її манною крупою.

Далі викладіть сирну масу та зверху змастіть жовтком.

Все це поставте у розігріту духовку за температури 180 градусів, орієнтовно на 50 хвилин.

Готовність страви перевірте за допомогою дерев’яної шпажки.

Зверху посипати цукровою пудрою. Подавати можна зі сметаною.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments