Рецепт найніжніших пампушок на горілці

0
1105

Так, вам не здалося. Саме на горілці! Ці пампушки відрізняються особливою ніжністю і буквально тануть у роті. Але про вміст алкоголю хвилюватись не варто, адже він випарується при обсмаженні. Але вироби залишаться пишними, якщо зробити все правильно. Ці смаколики потребують пильної уваги при приготуванні.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • два яйця;
  • 3 столові ложки цукру;
  • дрібка солі;
  • 10 грам ванільного цукру;
  • 0,5 чайної ложки соди;
  • 4 ст. ложки сметани;
  • 1 ст. ложка горілки;
  • 1,5-2 склянки борошна.

Спосіб приготування:

Необхідно збити яйця разом з цукром. У суміш додається щіпка солі, сметана, ванільний цукор і горілка. В окрему ємність просійте борошно разом з содою. Влийте в борошно приготовлену суміш і замішуємо тісто. Воно повинно бути не липким. Можна додати борошна при необхідності. Далі потрібно розкачати тісто. Товщина шару повинна бути 0,5 см. Використовуючи форми для печива, можна вирізати вироби. При відсутності форм скористайтеся звичайним склянкою. Обсмажте пампушки на олії до появи золотистого відтінку. На завершення можна посипати їх цукровою пудрою.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments