Переможниця “МастерШефа” показала, як легко приготувати чізкейк

0
158

Переможниця 3-го сезону “МастерШефа” і теперішня суддя цього шоу Ольга Мартиновська дала свій рецепт чизкейку. Він у неї карамельний. Ця страва входить в топ найпопулярніших десертів у світі.

Про це Мартиновська написала в Інстаграм.

Інгредієнти:

  • 4 упаковки пряженого йогурту (1360 г)
  • 2 яйця
  • 100 мл вершків 33%
  • 100 г цукру
  • 200 г печива “Пряжене молоко”
  • 200 г вершкового масла
  • 50 г мигдалевої пудри (перебитий в кавомолці мигдаль)
  • пластівці мигдалю для прикрашання

Приготування:

  1. Пряжений йогурт покласти у марлю і залишити на добу, щоб стекла зайва рідина. Так вийде домашня рікота.
  2. Яйця збити з цукром. Додати рікоту, вершки та яйця з цукром.
  3. Печиво перебити з вершковим маслом, мигдалевою пудрою, сіллю та викласти його в форму з пергаментом.
  4. Влити сирну масу в форму та випікати 10 хв. при температури 180°С. Зменшити температуру до 150°С і випікати 1 годину.
  5. Потім залишити чизкейк охолонути в духовці, щоб не з’явилися тріщини. І не їсти відразу, а дати йому охолонути та постояти хоча б кілька годин в холодильнику..
  6. Прикрасити чизкейк мигдалевими пластівцями.

Comments

comments