Ніжний, солодкий, соковитий і дуже смачний оселедець по-Голандськи

0
1272

 Якщо Ви хочете здивувати своїх гостей візьміть на озброєння цей смачний  рецепт: оселедець по – голландськи виходить ніжним та соковитим. Такі банки спустошуються за раз! Ця рибка зі столу змітається в першу чергу. Раджу дуже!

Складові:

Оселедець свіжоморожений – 2 шт.,

Цибуля – 2 шт.,

Лимон – 0,5 шт.,

Цукор – близько 6 ч.л.,

Сіль – 4 ч.л.,

Морква – 1 шт.,

Лавровий лист – 10-12 шт.,

Чорний перець – 8-10 горошин (крупно-мелених)

Вихід: дві 0,5 л банки (4-6 порцій)

Приготування :

Лимон нарізаємо тонкими кружечками. Моркву трем на крупній тертці. Цибулю нарізаємо кільцями. Викладаємо шарами в банку: на дно – кілька кілець цибулі, лавровий лист, щіпку моркви, шматочок лимона, 0,5 ч.л. цукру, дрібку перцю і солі. Зверху – шар оселедця. Потім знову овочі і спеції. І так, чергуємо шарами, періодично придавлюючи, поки не доберемося до самого верху банки. Тепер закриваємо щільною кришкою і відправляємо в холодильник. На другий-третій день оселедець готовий. Приготований таким чином оселедець виходить ніжним, солодким, соковитим і дуже, дуже смачним. При подачі можна полити олією і злегка посолити.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments