Медики розповіли чим небезпечна свинина

0
1130

Лікарі проінформували, кому категорично не можна вживати свинину, тому що це передбачає серйозні проблеми зі здоров’ям. Медики радять або зовсім не вживати цей виду м’яса, або ж, в крайньому випадку, їсти його рідко

Медики стверджують, що свинина небезпечна не тільки своєю зайвою жирністю, а й тим, що може спричинити виникнення деяких інфекцій, зміни гормонально фону, а стати стимулятором до хвороби шкіри, артриту, артрозу і іншого.

Чим же так шкідлива свинина?

У м’ясі тварин, які вирощуються в промислових масштабах, присутній гормон росту, який може спричинити збої в роботі організму. Це і ожиріння і виникнення і утворення пухлин, як доброякісних, так і злоякісних.

А ось свиняча кров багата онкогенними агентами – еритроцитами, які знаходяться в ролі маркерів раку.

Свинина – найжирніше м’ясо, яке є ініціатором ожиріння при малорухливому способі життя.

Лікарі вважають, свинина дуже токсична, і постійне отруєння токсинами спричиняє проблеми з серцем і може стати причиною інсульту.

Але і користь у цього типу м’яса є.

Свинина – дуже енергоємне м’ясо, має багато жирів і білків, які підживлюють організм. Вона корисна фізично активним людям, спортсменам, оскільки прекрасно відновлює витрачені сили, сприяє нарощуванню м’язової маси.

Білки м’яса містять незамінні амінокислоти, які необхідні для побудови власних білків.

Крім того в свинині багато цинку, магнію і селену для підтримки роботи серця, щитовидної залози і зміцнення імунітету.

Чимало в цьому м’ясі вітамінів групи В, які беруть участь в обміні речовин, відповідають за ріст, розвиток і кровотворення.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments