Сирники – традиційний сніданок, який обожнюють більшість українців. Готується швидко та чудово поєднується із різноманітними джемами, згущеним молоком та свіжими фруктами чи ягодами.
“В морозні дні завжди хочеться тепла і затишку. Таке відчуття мені дарує ароматний чай та хрусткі сирники. Аби страва вийшла більш корисною – готую на основі рисової муки”, – каже Олена Зуб, футблогерка.
Інгредієнти:
- рисове борошно – 3 ст. л.
- сир – 400 г
- яйце – 1 шт.
- цукор – 2 ст. л.
- сіль – дрібка
Приготування:
Змішати всі інгредієнти та замісити тісто. Сформувати сирники та обсмажити на розігрітій сковороді з двох сторін до рум’яної скоринки. Подавати зі сметаною, медом чи улюбленим варенням.