Футблогерка розповіла, як приготувати сирники з рисового борошна

0
974

Сирники – традиційний сніданок, який обожнюють більшість українців. Готується швидко та чудово поєднується із різноманітними джемами, згущеним молоком та свіжими фруктами чи ягодами.

“В морозні дні завжди хочеться тепла і затишку. Таке відчуття мені дарує ароматний чай та хрусткі сирники. Аби страва вийшла більш корисною – готую на основі рисової муки”, – каже Олена Зуб, футблогерка.

Інгредієнти:

  • рисове борошно – 3 ст. л.
  • сир – 400 г
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 2 ст. л.
  • сіль – дрібка

Приготування:

Змішати всі інгредієнти та замісити тісто. Сформувати сирники та обсмажити на розігрітій сковороді з двох сторін до рум’яної скоринки. Подавати зі сметаною, медом чи улюбленим варенням.

Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини

Comments

comments